En riktig hockeykväll

By Date: 2018/03/02 in Hockey, Spel, Sport, Träning

För dig som hockeyfan gäller det att tagga till innan de stora matcherna. Vi har receptet för en lyckad dag och kväll fylld av hockey!

När exempelvis Hockeyallsvenskan kickar igång och du har fullt upp att följa de senaste nyheterna, är det inte så tokigt att ta en hel dag i hockeyns tecken. Början är förstås på morgonen där du kan läsa vad som har hänt sedan sist och vad som står på spel inför kvällens match. En stor frukost gör att du orkar hålla igång.

Ring upp kompisarna och be dem möta dig på hockeyrinken i stan. Om det är vinter som nu finns det säkert utomhusrinkar vid skolorna som ni kan nyttja. Knyt skridskorna hårt och ta er ut på isen. Man behöver absolut inte vara duktig på sporten för att ha roligt med vännerna på isen. Om ni är riktigt många kan ni säkert spela en äkta match med uppdelade lag och en fin vinst till vinnarlaget.

Efter en varm dusch är det dags att mötas för middag på sportpuben. Beställ in några öl, unna dig något riktigt gott från menyn och vänd blickarna mot skärmarna. Det är snart dags för nedsläpp och om du är säker på din sak, öka spänningen med att satsa en slant på vilket lag som vinner ikväll!