Bra träningsformer

By Date: 2015/02/19 in Träning

Att röra på sig, träna och motionera är något som alla borde göra, åtminstone några gånger i månader. Av den anledningen har vi här samlat några tips på bra och nyttiga träningsformer att ägna sig åt.

Löpning

löpningLöpning är i många avseenden en av de absolut bästa träningsformerna, dels för att man genom att träna löpning förbättrar sin kondition avsevärt, dels för att man också förbränner en hel del fett, vilket är bra om man har som mål att tappa några kilo.

Cykling

En annan bra träningsform, som dessutom är lite mer skonsam mot kroppen än löpning är cykling. Har man inte en cykel är detta något man absolut bör fundera på att köpa. Behöver man några cykel köptips kan det vara en bra idé att läsa här.

Bollsporter

YogaOlika former av bollsporter, som tennis, fotboll, innebandy och basket är också väldigt bra alternativ när man ska motionera, dessutom mycket roligare för den som kanske tycker att löpning, cykling och simning verkar lite tråkigt.

Yoga och pilates

Två träningsformer som nog inte många ser som direkt är träning är yoga och pilates. Faktum är dock att ett riktigt tufft yoga- eller pilatspass kan likställas med ett vanligt träningspass. Dessutom bidrar både yoga och pilates till att muskler och leder mjukas upp, något som är väldigt nyttigt för kroppen.