Basket ett av våra stora intressen

By Date: 2020/05/07 in Basket, Sport

Alla har vi olika intressen då det kommer till sport av olika slag. Basket kan vara ett av våra stora intressen även om den inte är allt för stor i Sverige. Visst har vi en hel del duktiga lag men vi sneglar gärna över till USA och på NBA ligan som anses av många vara en av världens bästa liga.

För vissa så kanske man tidigare spelat basket och då upptäckt de lag som spelar och har spelat i NBA. Så fort serien är i gång så ägnar du mycket tid att se matcher och följa utvecklingen för ditt favoritlag. Som supporter så ser du till att du har de produkter som hör till ditt lag. Det kan vara matchtröjor men också kepsar och annat med ditt lags logga på. Självklart så åker matchtröjan på när det är en match som tittas på. Oavsett om du är hemma och kollar via TV eller går till någon sportbar för att tillsammans med andra likasinnade se på en NBA match.

Drömmen är att få åka över till USA och få kolla på en eller flera matcher live på något gigantiskt stadium och uppleva den stämning som är på en NBA match. Den känslan går inte att jämföra med en match på televisionen. Kolla upp med dina kamrater som kanske har samma lag som favoriter om ni inte ska boka en resa för att få denna upplevelse. På NBA’s sajt så kan man se vilka matcher som är på gång och även beställa biljetter. Någon gång i livet så bör ni åka över för att få uppleva detta.